Taloushallinnon palvelut

Tarkkaa ja selkeää taloushallintoa

Kokeneet kirjanpitäjämme pitävät taloyhtiösi taloudesta huolen. Kirjanpitäjämme ovat koulutettuja talouden ammattilaisia ja he seuraavat tarkasti taloyhtiöiden taloutta ja huolehtivat siitä, että maksut suoritetaan ajallaan.

Kiinteistötalouteen erikoistuneet kirjanpitäjät takaavat luotettavan taloyhtiön kirjanpidon

Kiinteistötalouden ammattilaistemme hoitamaan taloushallintoon voit luottaa ja tiedät, että taloutesi on hyvissä käsissä. Kirjanpitäjämme huolehtivat rahoitustapahtumien järjestelmällisestä kirjaamisesta ja luokittelusta. Näin varmistamme selkeän organisoinnin ja tiedämme tarkasti taloyhtiösi taloudellisen tilanteen.

Talouden hallinta

Kiinteistön taloushallinnon on oltava tehokasta ja läpinäkyvää. Varmistamme, että kiinteistön budjetti on tasapainossa. Tämä auttaa pitämään yllä kiinteistön arvoa ja ehkäisee taloudellisia ongelmia.

Kiinteistötalouden ammattilaiset

Kirjanpitäjämme ovat päteviä ja perehtyneitä kiinteistöalan kirjanpitoon ja sen sääntöihin. Meille taloushallinto on myös asiakaspalvelutyötä ja olemme valmiita reagoimaan asiakkaidemme toiveisiin nopeasti.

Tehokasta viestintää

Avoin ja tehokas viestintä on kriittisen tärkeää. Taloushallintomme tekee tiivistä yhtteistyötä isännöitsijän kanssa, jotta isännöitsijä ja taloyhtiön hallitus pysyy ajan tasalla taloustilanteesta.

Sähköiset järjestelmät

Kirjanpitäjä muodostaa sähköiseen järjestelmäämme isännöitsijälle sekä hallitukselle sovitut raportit, erikseen määritellyssä aikataulussa. Näin ne ovat saatavilla koska tahansa ja missä tahansa.

Nämä kaikki taloushallintomme hoitaa

Kokeneet kirjanpitäjämme pitävät tehokkaasti kirjaa taloyhtiöiden taloudesta ja varmistavat, että maksut suoritetaan oikea-aikaisesti ja tarkasti. Ylläpitämällä hyvin järjestettyä ja ajan tasalla olevaa reskontraa osoitamme osakkeenomistajillemme ja toimittajillemme, että otamme hoitamiemme taloyhtiöiden taloudelliset velvoitteet vakavasti ja olemme sitoutuneet hallitsemaan resurssejamme viisaasti. 

Ajantasaiset vastikerahoitus- ja lainaosuuslaskelmat

Huoneistokohtaiset lainaosuudet toimitetaan osakkeenomistajille nopeasti ja vaivattomasti, kun laskenta suoritetaan ammattilaisen toimesta. Ajantasainen vastikerahoituslaskelma on avain oikeiden päätösten tekemiseen vastikkeiden suuruuksista, samalla tarjoten selkeän kuvan hallitukselle ja osakkeenomistajille kulujen muodostumisesta ja niihin liittyvistä kerätyistä varoista. Tarjoamme tukeamme myös hankelaskelmissa tai esimerkiksi veden jälkilaskelman laatimisessa.

Sujuvat prosessit tekevät yhteistyöstä vaivatonta

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mutkaton ja tehokas kokemus kaikissa toimintamme vaiheissa. Olipa kyse yhteydenotosta, asiakaspalvelusta, ongelmanratkaisusta tai projektien hallinnasta, asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asiat hoituvat ammattitaidolla ja vaivattomasti.

Yhteydenotto

Yhteydenoton jälkeen laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman palvelusopimukselle, teemme aikataulun sekä määrittelemme mittarit tehtäville töille.

Tarjousvaihe

Käsittelemme tarjouspyynnöt huolellisesti ja neuvottelemme sopimukset sekä niihin liittyvät asiakirjat. Huolehdimme myös tärkeistä deadlinesta ja varmistamme, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Suoraviivainen toiminta

Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Yksi puhelu tai sähköposti riittää ja voit luottaa siihen, että otamme asian hoitaaksemme.

Automatisoitu työnohjaus

Käytämme sähköisiä järjestelmiä, jotka ohjaavat tehtäviä automaattisesti oikeille henkilöille ja varmistavat, että asiat etenevät sujuvasti ja ilman viivästyksiä.

Ajantasainen dokumentointi

Kirjaamme ja dokumentoimme kaikki asiakaspalautteet ja -pyynnöt sekä välitämme ne oikeille tiimin jäsenille varmistaaksemme, että asiat käsitellään asianmukaisesti ja nopeasti.

Sähköinen viestintä

Käytämme moderneja viestintäkanavia, kuten Hausvise -järjestelmää, varmistaaksemme nopean ja tehokkaan kommunikaation sekä asiakkaidemme että tiimimme kesken.

"Kaikki on mennyt mahtavasti. Kaikki on täydellistä. Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Voin suositella myös muille taloyhtiöille"

Taloyhtiön nimi, paikkakunta

Usein kysytyt kysymykset taloushallinnosta

Täältä löydät useimmiten kysyttyjä kysymyksiä liittyen taloyhtiön taloushallintoon. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lainaosuuden suuruuden saat selville asukassivujen oma talous-osiosta. Huomioithan, että asukassivuilla näkyvä summa ei ole poismaksettava lainaosuus, vaan suuntaa antava summa. Virallinen esim. pankkia varten tarvittava lainaosuuslaskutilaus tulee tehdä täältä.

Lisätietoja lainaosuuden poismaksuun liittyvistä pankin kuluista ja aikatauluista saatte kysymällä asiakaspalvelustamme: keskus@pirkanmaanlaatuisannointi.fi

Lainaosuuslaskutilaukset täältä

Vastikemaksujen suuruus perustuu taloyhtiön talousarvioon, joka sisältää kaikki yhteiset kustannukset, kuten kiinteistön ylläpidon, vakuutukset ja mahdolliset remontit. Jokaisen asunnon vastike määräytyy yhtiöjärjestyksen mukaisesti yleensä asunnon pinta-alan tai osakelukumäärän mukaisesti. Vastikkeiden suuruuksista päätetään vuosittain yhtiökokouksessa.

Jos havaitset epätasapainoa talousarviossa tai koet, että kustannukset nousevat liikaa, ota yhteyttä taloyhtiön hallitukseen tai isännöitsijään. He voivat antaa lisätietoa talouden tilasta ja keskustella mahdollisista toimenpiteistä.

Taloyhtiön tilinpäätös antaa kattavan kuvan talouden tilasta, mukaan lukien tulot, menot, varat ja velat. Osakkeenomistajat saavat tietoa tilinpäätöksestä yhtiökokouksessa, jossa voi myös kysyä, jos jokin asia mietityttää.

Miten voisimme auttaa?

Etsitkö luotettavaa toimijaa kiinteistöhuoltoon, isännöintiin tai kiinteistön ylläpitoon? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kerromme mielellämme palveluistamme ja toimintatavoistamme lisää. Täyttämällä oheisen lomakkeen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Tutustu myös näihin sivuihin:

Tutustu lisää kattaviin isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalveluihimme.

Scroll to Top