Yritys

Kiinteistönhallintaa täydellä sydämellä

Ymmärrämme, että kiinteistön omistajalle ja sen käyttäjälle tärkeintä on, että kiinteistö toimii moiteettomasti, on turvallinen ja sen arvo säilyy sen koko elinkaaren ajan. Hoidamme asiakkaidemme kiinteistöjä kuin omiamme ja osaamme asettua asiakkaidemme saappaisiin, tästä meillä on kokemusta jo yli 50 vuoden ajalta. Asiakaslähtöisyys ja ennakointi ovat vahvuutemme sekä kiinteistöjen huollossa että hoidossa.

Yhteiset arvot ja tavoitteet parempien kiinteistöratkaisujen edellytyksenä

Työmme keskiössä on asukkaiden hyvinvointi ja taloyhtiön hallituksen arjen helpottaminen. Tämän saavutamme ammattitaitoisella kiinteistönhallinnalla ja -huollolla, joka luo turvallisuutta ja luottamusta yhteisössämme. Yhdessä työntekijöidemme kanssa laadimme  työntekoamme ohjaavat arvot, jotka ovat kunnioitus, vastuullisuus ja luottamus.

Kunnioitus

Sitoudumme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Pidämme kaikkia samanarvoisina, ylläpidämme hyvää työilmapiiriä ja kunnioitamme työkavereitamme sekä asiakkaitamme ja heidän toiveitaan.

Vastuullisuus

Noudatamme yhteisiä pelisääntöjä ja eettisiä standardeja tekemisessämme. Olemme valmiita tarttumaan haasteisiin ja ratkaisemaan ongelmia kestävästi. Kannamme vastuun omasta työstämme ja huolehdimme, ettei asioita jätetä puolitiehen

Luottamus

Pidämme lupauksemme ja teemme sovitut asiat ajallaan ja ammattitaitoisesti. Rakennamme luottamusta olemalla avoimia ja läpinäkyviä, niin asiakkaidemme kanssa kuin omassa työyhteisössämme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeintä

Toimintamme peruskiviä ovat arvojemme lisäksi asiakastyytyväisyys, toimintavarmuus, vastuullisuus ja saavutettavuus. Haluamme kasvattaa asiakkaidemme kiinteistöjen arvoa sekä parantaa energiatehokkuutta tinkimättä asumisviihtyvyydestä tai turvallisuudesta. Kiinteistöomaisuudestasi meillä huolehtii ammattitaitoinen ja työhönsä sitoutunut osaava tiimi.

Scroll to Top