Vuokravälitys

Vaivatonta vuokravälitystä

Tarjoamme asuinhuoneistojen sekä liikekiinteistöjen vuokravälityspalveluita. Meillä on laaja osaaminen vuokraamisesta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan kuinka voimme auttaa sinua myös vuokrausasioissa.

vuokraus@pirkanmaanlaatuisannointi.fi
p. (03) 357 5280

Vuokravälityspalvelut asuntojen, liiketilojen ja muiden kiinteistön tilojen vuokraamiseen

Halusitpa vuokrata tai tarjota vuokralle asuntosi, sijoitusasuntosi, liiketilaa tai muita kiinteistön tiloja, kuten varasto- tai huoltotilaa – autamme löytämään sopivan ehdokkaan. 

Henkilökohtainen palvelu

Vuokravälityspalvelumme on tehokasta ja perehdymme asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin, jotta voimme löytää optimaalisen vuokralaisen vuokrattavalle kohteelle.

Selkeät vuokrausehdot

Pidämme huolen, että vuokrasopimukset tehdään asianmukaisesti ja vuokrausehdot ovat selkeät kaikille osapuolille. Kattava ja oikein laadittu vuokrasopimus on kaiken perusta, joka turvaa niin vuokranantajan kuin vuokralaisen oikeudet.

Tunnemme markkinat

Autamme hinnoittelemaan vuokrakohteet markkinatason mukaisesti. Korkea vuokrahinta saattaa pitkittää vuokralaisten saamista, kun taas liian alhainen vuokra syö tuottoja.

Valitse luotettava ja kokenut vuokravälittäjä

Vuokrauspalvelumme ammattilaiset hoitavat asuntosi vuokraamisen tehokkaasti alusta loppuun. He osaavat asettaa vuokratason oikein, laativat vuokrailmoituksen, etsivät sopivan vuokralaisen ja tekevät selkeän vuokrasopimuksen, jossa huomioidaan vuokranantajan ja vuokralaisen oikeudet. Ammattilaisten käsissä hommat hoituvat nopeasti ja tehokkaasti.

Scroll to Top