Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöhuoltomme pitää kiinteistön ja asuinympäristön turvallisena ja tehokkaana. Teemme kiinteistön huoltotöitä ja ylläpitoa aina pihatöistä tekniseen huoltoon sekä kiinteistön puhtaanapitoon. Kiinteistöhuollon tehtäviin kuuluvat mm. nurmikon leikkuu, talvikunnossapito, teknisten laitteiden tarkkailu ja huoltaminen sekä mittarien lukeminen. Lisäksi meillä on oma kouluttautunut puutarhuri käytössämme.

Ammattitaitoiset ja koulutetut siivoojamme huolehtivat kiinteistön puhtaanapidosta. Siivoukselta onnistuu laajemmat peruspesut sekä vahaukset, jonka lisäksi tarjoamme asukkaille myös kotisiivousta. Tutustu kattaviin kiinteistöhuollon palveluihimme!

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltomme kattaa taloyhtiön erilaiset pihatyöt, asennukset, korjaukset sekä monet muut kiinteistön ylläpitotehtävät, jotta asukkaiden arki olisi turvallista ja sujuvaa.

Siivouspalvelut

Tarjoamme sopimussiivousta taloyhtiöille ja kiinteistöille sekä erikoissiivouksia tarpeiden mukaan. Meiltä onnistuu myös kotitalouksien siivouspalvelut.

Hinnasto

Palveluhinnasto kiinteistöhuollon ja siivouksen sopimusasiakkaille löytyy täältä 1.1.2024 alkaen. 

Vastuunjako­taulukko

Vastuunjakotaulukosta löydät kenen vastuulla mikäkin huoltotyö on. Taulukkoon on lueteltu osakkeenomistajan sekä kiinteistöhuollon vastuut. Vastuunjakotaulukko määrittelee kenen vastuulla laite tai rakenneosa on eli vastaako osakas vai taloyhtiö kunnossapidosta. 

Scroll to Top