Vapaat vuokrakohteet

Tutustu vapaisiin vuokrakohteisiimme

Pääsääntöisesti vuokrakohteemme sijaitsevat Tampereen ja Kangasalan seudulla. Tutustu vapaisiin kohteisiimme ja kysy vuokravälittäjältä lisätietoja kiinnostavasta kohteesta!

vuokraus@pirkanmaanlaatuisannointi.fi
p. (03) 357 5280

Työmme keskiössä on vuokralaisten tyytyväisyys ja hyvinvointi

 Huolehdimme asukkaiden hyvinvoinnista sekä taloyhtiön sujuvasta arjesta ammattitaitoisella kiinteistönhallinnalla ja -huollolla, joka luo turvallisuutta ja luottamusta yhteisössämme.

Henkilökohtainen palvelu

Vuokravälityspalvelumme on tehokasta ja perehdymme asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin, jotta voimme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kohteen.

Selkeät vuokrausehdot

Pidämme huolen, että vuokrasopimukset tehdään asianmukaisesti ja vuokrausehdot ovat selkeät kaikille osapuolille. Kattava ja oikein laadittu vuokrasopimus on kaiken perusta, joka turvaa niin vuokranantajan kuin vuokralaisen oikeudet.

Reilu hinnoittelu

 Vuokrakohteemme on hinnoiteltu läpinäkyvästi ja markkinatason mukaisesti. Asiantuntevat välittäjämme vastaavat mielellään vuokrausta koskeviin kysymyksiin.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeintä

Toimintamme peruskiviä ovat asiakastyytyväisyys, toimintavarmuus, vastuullisuus ja saavutettavuus. Ota rohkeasti meihin yhteyttä ja kerro millaista tilaa tai asuntoa olet etsimässä.

Scroll to Top