Siivouspalvelut

Siisteys on avain asukasviihtyvyyteen

Meille on selvää, että porraskäytävän ja yleisten tilojen siisteys lisää kiinteistön arvoa sekä parantaa asumisviihtyvyyttä. Siivouspalvelut takaavat, että asiakas saa luotettavaa ja sopimuksen mukaista palvelua kaikissa siivoamissamme kohteissa. Keskitymme kohteiden siivouksessa aina yksittäisten työsuoritusten sijaan lopputulokseen. Asiakas maksaa vain sovituista töistä, siististä lopputuloksesta sekä aikataulunmukaisesta toteutuksesta.

Olemme keskittyneet pääosin asunto-osakeyhtiöiden yleisten tilojen siivoukseen, mutta teemme tarvittaessa myös kotisiivouksia sekä muita laajempia siivouksia kiinteistöihin. Lisäpalveluina tarjoamme peruspesuja, vahauksia sekä ikkunoiden pesuja.

Siivouspalvelut ovat tärkeä osa kiinteistön hoitoa

Kiinteistön siivous on olennainen osa yhtiön kunnossapitotöitä ja sitä on suoritettava säännöllisesti. Autamme varmistamaan, että taloyhtiön yhteiset tilat pysyvät puhtaana ja järjestyksessä. Siivoussopimuksen sisältö ja laajuus määritellään aina taloyhtiön tarpeisiin räätälöidysti.

Terveellinen ympäristö

Huolehdimme perusteellisesta puhdistuksesta, joka poistaa epäpuhtaudet ja bakteerit. Näin varmistamme puhtaan ilman ja ympäristön asukkaille sekä kiinteistön käyttäjille.

Omaisuuden arvon säilyttäminen

Siivouksemme pitää kiinteistön tilat siisteinä ja hyvässä kunnossa, mikä edistää kiinteistön arvon säilymistä ja kasvamista. Säännöllinen siivous on avain arvon säilymiseen.

Huolehditaan turvallisuudesta

Kiinnitämme erityistä huomiota turvallisiin siivouskäytäntöihin ja -tuotteisiin varmistaaksemme, että siivouksemme ei aiheuta vaaroja asukkaille tai kiinteistön käyttäjille.

Räätälöitävät siivoussopimukset

Jokainen sopimus on suunniteltu yksilöllisesti, jotta voimme tarjota palvelua, joka täyttää kaikki asiakkaan toiveet ja vaatimukset. Tarjoamme juuri sellaista siivousratkaisua, joka parhaiten sopii kiinteistön tarpeisiin.

Siivouspalvelut mukautuvat asiakkaiden tarpeisiin

Sitoutuneet puhtaanapidon ammattilaisemme hallitsevat modernit siivoustekniikat ja ymmärtävät siisteyden merkityksen. Mitoitamme siivouspalvelun aina kiinteistön tarpeen mukaiseksi.

Viimeisen päälle siistiä jälkeä

Ammattitaitoinen ja kohteensa tunteva henkilöstömme tekee työtään hymy huulilla, käyttäen uusimpia menetelmiä sekä työvälineitä. Panostamme välineisiin ja koulutukseen, sekä henkilöstön hyvinvointiin ja sitoudumme työhömme. Näin voimme taata asiakkaillemme laaduakasta ja modernia palvelua. Pisimmät asiakassuhteemme onkin solmittu jo 30 vuotta sitten ja asiakkaamme ovat yhä tyytyväisiä palveluumme. Meillä on siis näyttöjä ja takuu sille, että teemme työmme huolella.

Sujuvat prosessit tekevät yhteistyöstä vaivatonta

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mutkaton ja tehokas kokemus kaikissa toimintamme vaiheissa. Olipa kyse yhteydenotosta, asiakaspalvelusta, ongelmanratkaisusta tai projektien hallinnasta, asiakkaamme voivat luottaa siihen, että asiat hoituvat ammattitaidolla ja vaivattomasti.

Yhteydenotto

Yhteydenoton jälkeen laadimme yhdessä asiakkaan kanssa suunnitelman palvelusopimukselle, teemme aikataulun sekä määrittelemme mittarit tehtäville töille.

Tarjousvaihe

Käsittelemme tarjouspyynnöt huolellisesti ja neuvottelemme sopimukset sekä niihin liittyvät asiakirjat. Huolehdimme myös tärkeistä deadlinesta ja varmistamme, että kaikki sujuu suunnitellusti.

Suoraviivainen toiminta

Meidät saat suorilla numeroilla ja sähköposteilla kiinni helposti. Yksi puhelu riittää ja voit luottaa siihen, että otamme asian hoitaaksemme.

Automatisoitu työnohjaus

Käytämme sähköisiä järjestelmiä, jotka ohjaavat tehtäviä automaattisesti oikeille henkilöille ja varmistavat, että asiat etenevät sujuvasti ja ilman viivästyksiä.

Ajantasainen dokumentointi

Kirjaamme ja dokumentoimme kaikki asiakaspalautteet ja -pyynnöt sekä välitämme ne oikeille tiimin jäsenille varmistaaksemme, että asiat käsitellään asianmukaisesti ja nopeasti.

Sähköinen viestintä

Käytämme moderneja viestintäkanavia, kuten Hausvise -järjestelmää, varmistaaksemme nopean ja tehokkaan kommunikaation sekä asiakkaidemme että tiimimme kesken.

Usein kysytyt kysymykset siivouspalveluista

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia siivouspalveluihin liittyen. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, olethan yhteydessä asiakapalveluumme.

Tyypillinen taloyhtiön ylläpitosiivous kattaa yhteiset tilat, kuten kerho-, ja saunatilat, porraskäytävät, varastot sekä kellarit.

Ylläpitosiivouksen lisäksi tarjoamme laajempia erityissiivouksia, jossa huomioidaan kaikki pinnat kuten rappukäytävien seinät, kaiteet, tasanteet, hissit ja hissien rs-pinnat sekä muut siivousta vaativat pinnat. Kauttamme saa myös ikkunoiden ja parvekelasien pesun.

Tarvitessasi lisä- tai erikoissiivousta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kerro tarpeistasi. 

Mikäli haluat vaihtaa siivousaikatauluasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa sovitaan aikataulumuutoksista.

Toteutamme luotettaavaa siivousta aina säännöllisistä kotisiivouksista kertasiivouksiin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Palautteen siivouksesta voit antaa palautelomakkeen kautta täältä. Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

Miten voisimme auttaa?

Etsitkö luotettavaa toimijaa kiinteistöhuoltoon, isännöintiin tai kiinteistön ylläpitoon? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kerromme mielellämme palveluistamme ja toimintatavoistamme lisää. Täyttämällä oheisen lomakkeen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Scroll to Top