Isännöintipalvelut

Isännöintipalveluumme kuuluvat kaikki olennaiset, kiinteistön sujuvaan arkeen kuuluvat toiminnot. Hoidamme hallinnolliset tehtävät ammattitaidolla, ja keskeistä toiminnassamme on myös asukkaiden ja osakkaiden toiveiden aktiivinen kuuntelu sekä säännöllinen viestintä.

Isännöinti

Tarjoamme ammattitaitoiset isännöintipalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Räätälöimme isännöinnin aina tarpeiden ja kohteen mukaan.

Tekniset palvelut

Toimimme taloyhtiön rakennusteknisenä asiantuntijana, vapauttaen hallinnollisen isännöitsijän aikaa keskittyä yhtiön johtamiseen ilman sidonnaisuuksia rakennuttajiin. Teknisen isännöitsijän työtehtäviin kuuluu mm. rakennushankkeiden läpivienti alusta loppuun, muutostyöilmoitusten käsittely ja valvonta sekä hankkeiden ym. töiden kilpailuttaminen.

Kiinteistömanageeraus

Tarjoamme kattavaa kiinteistömanageerausta, joka varmistaa asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuuden, turvallisuuden, suunnitelmallisen ylläpidon ja arvon säilymisen. Tutustu kiinteistöjohtamisen palveluihimme.

Hinnasto

Palveluhinnasto isännöinnin sopimusasiakkaille. Hinnastosta löydät veloitukset isännöintisopimuksen kuukausipalkkion ulkopuolelle jäävistä töistä.

Vastuunjakotaulukko

Vastuunjakotaulukosta löydät mitkä asiat kuuluvat osakkaan ja mitkä yhtiön vastuulle. Huomioithan, että vastuunjako voi muuttua lain muuttumisen johdosta. Myös taloyhtiösi yhtiöjärjestys voi määrätä vastuunjaosta toisin.

Taloushallinnon palvelut

Meidän ammattitaitoiset kirjanpitäjämme huolehtivat taloushallinnosta, kirjanpidosta  ja muista verotukseen liittyvistä asioista. Kiinteistötalouden ammattilaiset ovat käytössäsi myös isännöintipalveluihin kuuluen.

Scroll to Top