Tekniset palvelut

Tekninen isännöinti huolehtii, että kaikki pelittää taloyhtiön teknisten asioiden hoitamisesta

Tekninen isännöinti vastaa taloyhtiön muutostyöilmoitusten käsittelystä ja valvonnasta osakasta ohjeistaen. Työtehtäviin kuuluu lisäksi mm. vahinkojen korjausten järjestäminen alusta loppuun, hankkeiden läpivieminen, pienempien urakoiden valvominen, urakoiden kilpailuttaminen yms. Tekninen isännöitsijä on alan koulutettu ammattilainen, jolla on laaja asiantuntemus korjaus- ja rakentamisasioista.

Tavoitteena kiinteistön arvon kasvaminen ja tyytyväiset asukkaat

Tekninen isännöitsijä on taloyhtiön rakennusteknisten asioiden asiantuntija. Toimimme taloyhtiön edunvalvojana ilman sidonnaisuuksia rakennuttajiin. Teknisen isännöinnin avulla isännöitsijä ja taloyhtiö voivat keskittyä ydintehtäviin, samalla tehdessämme hallinnosta ennakoitavaa, sujuvaa ja kustannustehokasta. Teknisen isännöinnin ansiosta kiinteistön arvo kasvaa ja asukkaat ovat tyytyväisempiä.

Rakennustekninen asiantuntemus

Tekninen isännöitsijä toimii taloyhtiön rakennusteknisenä asiantuntijana, tarjoten osaamistaan ja tukea hallitukselle ja isännöitsijälle.

Resurssien tehostaminen

Tekninen isännöinti vapauttaa hallinnollisen isännöitsijän aikaa, mahdollistaen keskittymisen taloyhtiön johtamiseen ja strategisiin päätöksiin.

Tehokasta viestintää

Avoin ja tehokas viestintä on kriittisen tärkeää. Tekninen isännöinti pitää tiiviisti yhteyttä hallituksen, isännöinnin ja huoltoyhtiön kanssa.

Kustannustehokas hallinto

Tekninen isännöinti tekee taloyhtiön hallinnosta ennakoitavaa, sujuvaa ja kustannustehokasta, parantaen samalla kiinteistön arvoa ja asukkaiden tyytyväisyyttä. Kiinteistön ylläpito on suunniteltua ja ajanmukaista tarvittavat sekä remontit tehdään ajallaan.

Teknisten prosessien edustaja ja valvoja

Tekninen isännöinti kattaa perus- ja pienkorjaushankkeet, osakkaiden muutostöiden valvonnan sekä vauriokartoitukset. Tekninen isännöinti huolehtii teknisistä ongelmatilanteista ja hankkii sekä tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi teknisten katselmusten, kuntotutkimusten ja kuntoarvioiden avulla. Laajoissa korjaushankkeissa tekninen isännöinti toimii taloyhtiön edustajana hoitaen kilpailutukset ja varmistaen teknisten prosessien asianmukaisen etenemisen. 

Noudatamme alan parhaita käytäntöjä

Pirkanmaan Laatuisännöinti Oy on Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys. Isännöintiliitto tarjoaa keinoja, joilla voimme taata, että palvelemme asiakkaitamme laadukkaammin ja paremmin. Isännöintiliitto mm. järjestää isännöitsijöille koulutuksia sekä tuottaa ajankohtaista materiaalia. Jäsenyrityksenä olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää isännöintitapaa eli isännöinnin eettisiä ohjeita.

Usein kysytyt kysymykset teknisestä isännöinnistä

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen tekniseen isännöintiin. Mikäli et löydä mieltäsi askarruttavaan asiaan vastausta alta, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tekninen isännöinti hoitaa taloyhtiölle välttämättömiä rakennusteknisiä asioita ammattitaidollansa. Hyvin valvotut muutostyöt ja rakennushankkeet parantavat kiinteistön arvoa, asukkaiden tyytyväisyyttä ja pienentävät riskiä tulevaisuuden ongelmilta.

Tekninen isännöitsijä kilpailuttaa taloyhtiön korjaushankkeet ja valvoo yhtiön etuja hankkeen alusta loppuun. Korjaushankkeet oikea-aikaisesti kilpailuttamalla voidaan saada suuria säästöjä ennen kuin isompia vahinkoja syntyy. Hankkeiden valvominen taas vähentää riskejä tulevaisuudessa ilmenevistä ongelmista.

Scroll to Top