Kiinteistömanageeraus

Kiinteistömanageeraus on aina lähellä käyttäjää

Tarjoamme kattavaa kiinteistömanageerausta, joka pitää huolen asiakkaidemme kiinteistöjen toimivuudesta, turvallisuudesta, suunnitelmallisesta ylläpidosta ja arvon säilymisestä. Kiinteistömanagerointi on asiakkaan kiinteistösalkusta välittämistä, laajaa, suunnitelmallista ja vastuullista hoitamista. Se sisältää useita tehtäviä, kuten kiinteistön isännöinnin, kunnossapidon, muutos- ja korjaustyöt, energiahallinnan ja jopa tilojen vuokraukseen kuuluvat toimet. Huolehdimme kiinteistöomaisuuden pitkän tähtäimen hallinnasta ja kehittämisestä asiakkaan puolesta.

Me huolehdimme kiinteistöstäsi

Laajan kokemuksemme ja monipuolisen asiantuntijatiimimme ansiosta näemme omaisuudenhoidon laajemmassa perspektiivissä, olipa kyse toimistoista, liiketiloista, teollisuuskiinteistöistä tai asuinrakennuksista. Työskentelemme yhteistyössä löytääksemme ratkaisuja, jotka vastaavat erityisiä haasteita ja pitkän aikavälin tavoitteita.

Nopea
vasteaika

Olemme helposti tavoitettavissa ja viestimme tehokkaasti eri sidosryhmille kiinteistönhallintaan liittyvissä asioissa. Reagoimme ripeästi muuttuviin tilanteisiin ja huoltopyyntöihin.

Kiinteistön arvon yllä­pitäminen

Tavoitteenamme on pitää kiinteistön arvo korkeana huolehtimalla sen ylläpidosta, kunnossapidosta ja kehittämisestä.

Vuokraus­toimin­nan sujuvuus

Tehtävänämme on varmistaa, että kiinteistö on asianmukaisesti vuokrattu ja vuokralaisten kanssa tehdyt sopimukset ovat voimassa ja päivitetyt.

Kustannusten hallinta

Kiinteistömanageri pitää ylläpitokustannukset ja budjetit hallinnassa, jotta omistajat eivät joudu kohtaamaan odottamattomia menetyksiä.

Kiinteistömanageri huolehtii kiinteistöstäsi, jotta sinun ei tarvitse

Tarjoamme laajan valikoiman palveluja kiinteistösalkkujen hallintaan, ja autamme teknisissä, kaupallisissa ja taloushallinnon palveluissa sekä strategisissa analyyseissä ja suunnittelussa. Hyödynnämme hyväksi havaittuja ja jäsenneltyjä prosesseja varmistaaksemme tehokkaan ja turvallisen kiinteistöjen ylläpidon. Tehtävämme on tehdä kiinteistöjen hallinnoimisesta mahdollisimman helppoa ja palkitsevaa.

Lyhyt vasteaika on palvelumme kärki

Tiedämme, että kiinteistöjen omistajat ja vuokralaiset arvostavat sitä, että kiinteistömanageri on helppo tavoittaa ja että kysymyksiin ja huolenaiheisiin reagoidaan nopeasti. Lyhyt vasteaika on olennaista erityisesti hätätapauksissa, kuten kiireellisissä huoltopyynnöissä tai vahinkotilanteissa. Kiinteistömanagerimme ovat valmiita reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti tällaisiin tilanteisiin, jotta vahingot voidaan minimoida ja kiinteistön käyttäjien turvallisuus ja liiketoiminnan jatkuvuus varmistaa. Hyvä tavoitettavuus ja nopea vasteaika ovat avainasemassa kiinteistömanageerausken palveluissamme.

Usein kysytyt kysymykset kiinteistömanageerauksesta

Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia kiinteistömanageeraukseen liittyen. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, olethan yhteydessä asiakapalveluumme.

Palvelumme kattavat tilojen ylläpidon, huollon, turvallisuusvalvonnan sekä mahdollisesti vuokrauksen hallinnan.

Hinnoittelu määräytyy yleensä kiinteistön koon, palvelujen laajuuden ja mahdollisten lisäkustannusten perusteella. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Laadimme kiinteistöille aina yksilölliset huoltosuunnitelmat, jotka voivat sisältää säännöllisiä tarkastuksia ja tarvittaessa kiireellisiä korjaustoimenpiteitä.

Ylläpitoon kuuluu yleisesti kiinteistön fyysisestä kunnossapidosta huolehtiminen (korjaus- ja huoltotyöt) sekä tekninen ylläpito, kuten teknisten järjestelmien, kuten lämmitys-, ilmanvaihto- ja sähköjärjestelmien, ylläpito ja päivitykset. Kiinteistömanageri huolehtii, että ylläpito toimii kuten pitää, aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Miten voisimme auttaa?

Etsitkö luotettavaa toimijaa kiinteistöhuoltoon, kiinteistömanageeraukseen, isännöintiin tai kiinteistön ylläpitoon? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kerromme mielellämme palveluistamme ja toimintatavoistamme lisää. Täyttämällä oheisen lomakkeen, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Scroll to Top